Bålkos ved Feragsdammen

Lagt ut juli 12, 2008
Kategori: Fellesskapet | Kommenter

Særmelding til tidligere brukere av bålplassen ved Feragsdambua:

Søppel fra bålplassen ved FergasdambuaSom bildet viser kan vi nå absolutt fastslå at det ikke funker å brenne hverken glass, blikkbokser eller gamle grillrister  på bål. Det samme gjelder telyskopper og andre saker av aluminium (inklusive innsida av juicebokser o.l.) Neste gang bør altså slike ting bringes med heim etter bålkosen.

(Ja da, selvfølgelig  veit vi jo at dere veit dette.  Men man skal visstnok prøve å legge an en litt humoristisk tone når en trenger å trenge igjennom ego-tåka til visse typer mennesker. Og sjøl om vi har en klar mistanke til hva som foregår inne i hodene deres, hadde det vært veldig interessant om en av dere kunne stått fram, f. eks. i et friluftsmagasin e.l., dere er jo antakelig turfolk, og forklart hvorfor dere syns at vi andre skal ta oss av søpla deres. Men det krever vel at man er tøff på ordentlig.)

Kommentarer

Kan ikke kommenteres.