arbeidskar.no

Lagt ut februar 8, 2014
Kategori: Resten | Kommenter

Det blir ikke lenger publisert nye innlegg på murulbloggen. Det har det heller ikke blitt på ei god stund, som man kan se.
Underegnedes aktivitet er nå flytta over til arbeidskar.no. Der publiseres nye artikler, i tillegg har noen av de mest leste sakene her på murulbloggen blitt republisert der. Murulbloggen, altså her du er nå, vil inntil videre fortsatt være tilgjengelig. Det finnes altså et slags liv etter døden!

Bli gjerne med over til mitt nye domene. Det vil ikke bli publisert nye artikler i eininga, jeg kan forestille meg 1-2 artikler i måneden. Men det blir like spennende og fantastisk interessant stoff som det som har vært her på murulbloggen, garantert.

Nytt hett stoff, fra Arvid Hoff!

Nytt hett stoff, fra Arvid Hoff!

Vennlig hilsen, og takk for følget,

Arvid Hoff

Kommentarer

Skriv kommentar

Du må være logga inn for å kommentere denne posten.