Bloggens død

Lagt ut februar 15, 2012
Kategori: Blogging | Kommenter

Etter over et år uten tegn til reelt liv er det vel på tide å erklære Murulbloggen for død.

Bloggdød er jo ikke noe uvanlig fenomen, det ser ut til at de aller fleste blogger har et temmelig kort livsspenn. Ikke så rart, egentlig. Verden er, som kjent, smekk full av folk som mener at de har noe å dele med andre, som oftest av den aller største viktighet. Når det så viser seg at det i grunnen er ganske få som fatter det nivået av betydning som ligger bak meddelelsen, er det lett å gi opp.

For mitt vedkommende er det heller overraskende hvor mange som fortsatt leser innlegg på Murulbloggen, opptil flere i uka. Derfor vil den fortsatt ligge her på lit de parade ei stund. Kanskje blir noen av de mer langliva innleggene overført til et nytt prosjekt, mer fokusert om ett enkelt tema. Vi får se …

Det har nå vært moro, og!

Kommentarer

Skriv kommentar

Du må være logga inn for å kommentere denne posten.